måndag 5 augusti 2013

Kanon väder!

Vilket kanon väder de senaste dagarna har bjudit på! Nu har det verkligen känts som sommar! Jag vill inte klaga på sommaren som varit för den har ju inte regnar bort! De har ju varit en del soliga dagar men dom hat ändå varit ganska kalla! Men nu har de varit både soligt och varmt! Så nu har de verkligen känts som sommar.

Jonas, jag, Love och hundarna va ut till stugan och sov där i helgen. På fredagen va vi ett gäng som åt middag på Rödhamn å satt där ett tag å hade de trevligt.. Sen åkte Jonas å jag tillbaka till stugan å kollade på en film. Har även tagit årets första dopp! Känns ju hemskt att de hände i Augusti.. Men som sagt de har inte varit så varmt denna sommar så att bada har inte stött högst på listan.. Måste väl oxå va försiktig så att jag inte får mjölkstockning..
Körde oxå vattenskotern för första gången i år och fick även åka me Jonas första gången i år en snabbis.. Jonas kompis passade love medans vi åkte ett varv..

Idag har de oxå varit fint väder så vi åkte ut till stugan igen.. Sola, bada å grilla å nu e vi hemma igen.. Love sitter i hoppgungan och är lycklig.. :) de e nog de bästa han vet.. Han e så söt när han studsar runt :)

Han har sovit riktigt bra då vi varit på stugan å inatt sov han oxå jätte bra.. Från. 22-07.30! Så de tackar vi för.. Så himla skönt.

Å idag anmälde vi oss oxå till babysim i höst.. Så nu har vi nåt att längta efter! :)

Så nu fick ni en kort uppdatering å ser att vi lever ännu :)



















1 kommentar:

  1. Härligt! Hoppas verkligen sommaren hänger kvar ett tag till.. :)

    Cissi
    Http://nastanperfekt.blogg.se

    SvaraRadera