måndag 22 september 2014

Slutet på september å tiden tickar..

Ja jag skriver inte allt för mycket här. Vilket har sina orsaker. 
Just nu ligger jag i sängen vaken å hör hur regnet smattrar utanför, de e mörkt i rummet å de känns mysigt. Däremot så har de åskat ganska bra! Oj va de har mullrat! Konstigt att Love inte vaknat alls inatt som annars blivit så känslig å vaknar för minsta lilla om nätterna. 
Men de är riktigt mysigt att ligga å lyssna på regnet! 

Nu är jag iaf gravid i vecka 30 å veckorna har tickat iväg i rekord fart! Inte många veckor kvar nu. Mår väldigt bra i min graviditet denna gång. Än inga foglossningsärtor, har inte haft sådär ont i magen som me Love, har fått känning nån gång men hunnit stoppa de me medicin, vilket varit extremt skönt! De ja känner av nu är sammandragningar när jag tex lyfter Love eller ät ute å går/ cyklar. Men inga onda sammandragningar, men så man känner att ok kanske ja skall sakta ner lite. Andningen börjar oxå bli ganska tung. Blir många djupa andetag per dag för att få lite luft.


Men nu skall jag iaf försöka fortsätta njuta av tiden som gravid, fundera på va de gömmer sig för filur där inne.. Pojke eller flicka. Börjar bli lite nyfiken nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar