måndag 29 september 2014

Vecka 31

Jag tänker mer och mer på den lilla i magen. Försöker få in att vi snart är 4 i vår familj.. Men oj så svårt ja har att ta in de... Kanske för att de gått "för bra". Så är de verkligen sant att vi ska få bli fyra...?! 
Nå om inte allt för länge så kommer vi snart befinna oss på bb igen... 
Är i vecka 31 nu... Shit va de e lite kvar. Snart föds en oskyldig liten människa in i denna värd. Ett till litet mirakel som vi har skapat efter lite motgångar....
De skog mig oxå här för ett tag sen.. Att först fick vi kämpa i 3 år för att bli gravida me Love... Å nu kommer vi att ha fått två barn på två år. Love kommer va 1 år och 9 månader när nästa lilla föds... <3
Så otroligt häftigt! Vilken resa vi gjort. 
Jag försöker njuta av tiden som gravid. Önskar dock kallare väder så att man får slänga på sig mysiga kläder... När de varit så varmt känns de inte som att man har nåt att ta på sig. Ja vill ha tjocka sockor å halsdukar..

Måste börja leta fram lite viktiga bebis grejer som vi hade till Love när han föddes. De va ju vinter å kallt när han kom till världen å nästa bebis kommer ju oxå att va liten under vintern. Så hans Björnhalare måste ja leta rätt på... Alltså de e så svårt att veta va man skall ha för kläder på den nya lilla i vagnen... Å svårt att veta va man skall ha på Love me för den delen i vinter när han ska sova i vagnen. Jag hoppas på en vinter me snö å kallt.. Men inte mer än 7-8 minus för ja vill ha båda barnen att sova ute.. 

Nej de där va dagens funderingar. Nu skall ja plocka ut diskmaskinen innan Live å ja skall gå till hans gammelmormor och gammelmorfar efter ägg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar