lördag 8 februari 2014

20dagar kvar!

Alltså kan ni förstå att de är 20dagar kvar tills vår lilla älskling fyller 1 år!!! Å de är verkligen som alla säger å som alla tjatar om.. Hjälp va tiden går snabbt! Super snabbt! Hinner ju knappt med..

Har tänkt på de flera gånger, vilket jäkla privilegium att få va hemma me sitt barn å se de utvecklas.. De finns inget bättre.. Man får inte så mycket pengar av att gå hemma, men jag skulle dö om ja tvingades sätta in han på dagis efter 9månader.. Ja vet att folk gör de frivilligt å en del ofrivilligt... Men ja skulle aldrig vilja de.. Han e så fin å jag vill knappt missa en sekund!



2 kommentarer:

  1. Ja tiden springer verkligen iväg! Så härligt ändå att se dom växa och utvecklas så. Helt underbara är dom. Och allra roligast just nu är ju att se mina små tillsammans. Dom har så mycket glädje av varandra, och det är fantastiskt att se!
    Så stor Love blivit. Så goo!
    Hoppas allt är bra med er. KRAAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är ju så otroligt häftigt att se alla fina framsteg dom gör. Å man blir ju så stolt =) Å visst har han blivit stor.. Absolut ingen bebis mer <3
      Men kan tänka mig att dom har stor glädje av varandra, både Lilly och Loah är så fina. Å de är ju super härligt när dom har varandra att leka med.
      Ha de fint. Kram

      Radera