lördag 18 maj 2013

Förlossningsberättelse?

Ja har funderat på om jag skall skriva en förlossningsberättelse eller inte... Ni är många som kikar in, men ytterst få just nu som lämnar kommentar.. Skall jag ens bemöda mig att skriva eller skall jag hålla den för mig själv?
Vill ni läsa eller inte? De e frågan....

9 kommentarer:

  1. Såklart är det du som ska bestämma vad som känns rätt för dig... Jag har aldrig kommenterat din blogg tidigare men läser ofta. Jag längtar efter barn och gillar skarpt din blogg där kärleken till Love verkligen lyser igenom :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill läsa! Men förstår hur du menar, ingen lämnar kommentarer .. Därför har ja slutat blogga:)

    SvaraRadera
  3. Jag läser gärna :) fast jag är hemskt dåligt på att kommentera då jag oftast läser via mobilen vilket gör det jobbigt att kpmmentera. Är ju hemskt intressant att läsa om hur andra upplevt den, och om det va som man föreställt sig.

    Ramona

    SvaraRadera
  4. Jag skulle gärna vilja höra hur din förlossning gick till! :)

    SvaraRadera
  5. Jag läser gärna! :)
    Är superdålig på att kommentera, men sen istället "gnäller" jag att ingen kommenterar min blogg? HMM ;)

    SvaraRadera
  6. Läser oxå din blogg ofta men jag har problem med att kunna kommentera den, den vill inte ladda upp sidan, är själv gravid så de är intressant att höra hur andra upplever sina graviditeter och första tiden.

    SvaraRadera
  7. jag vill med läsa :) alltid intressant att läsa om andras förlossningsupplevelser trots att jag inte känner dig personligen!

    SvaraRadera
  8. Läser oftast via mobilen, och då går det inte att kommentera till den här portalen... går till alla andra utom Blogspot(?) eller är det blogger?
    Hur som går det inte att kommentera de bloggar som inte har färdiga fält där man skriver i namn, adress osv utan rull meny som är nedan... ;)

    SvaraRadera