lördag 2 juli 2011

Redan Juli!

Tänk att de redan är Juli, sommaren springer iväg i raket fart!! Ge mig semester!!!!
Igår gjorde jag inte så mycket, steg upp till klockan 15 (hade jobbat natt) åt lite frukost och kikade på Sommar med Ernst! Åhh jag vill oxå fixa och dona=)
Sen vattna jag lite blommor och åkte och handlade. Mikaela ringde och ville komma hit och visa vad hon hade i sin shopping påse..=)
Vi åt alla tre middag, tonfisksallad. Gott och bra i denna värme..
För herre guuud va varmt det är. Jonas bjöd på en tur med båten efter middagen, och de va lite skönt att få känna lite vind när båten körde..

Men jag har svårt att sova nu efter mina vak nätter, de är alldeles för VARMT!!!! De enda man gör är ju att ligga och vrida och vända på sig och svettas! Man e så klibbig!! Och de är hemskt att jobba, dålig luft är det så man blir ju helt slut. efter varje pensionär känns de som att jag måste ut på balkongen som ligger skuggad på morgonsidan för att få lite luft. Men imorse va de knappt så att de hjälpte.. Synd att klaga, men sömnen är ju ganska så viktigt när man jobbar natt.. Jag blir så sjukt trött att jag har lite svårt att köra bil. Man känner att man inte e helt skärpt när man kör hem på morgonen.
Nä de får gärna bli lite svalare för mig, så att man får sova..=)

Åh just de!! Nu har min kusin Rebecca blivit mamma!! Till en son.. GRATTIS till er! Underbart och jag skall komma och hälsa på så fort jag får chansen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar