onsdag 27 mars 2013

Att landa

Ja sakta men säkert har man börjat landa i de "nya livet". Man börjar känna sig mer trygg med de mesta vilket känns skönt. De som känns jobbigt är att Jonas börjar jobba imorn :( han har nu varit hemma sen vår lilla kom till världen och jag vill inte alls att han ska börja jobba :( nå vi klarar oss säkert själva. Men de känns mysigare att få lägga sig som familj.

Idag tog jag en runda på stan å jävlar va folk är dryga och faktiskt ofina me oss som kommer med barnvagn!!! Nästan så att man blir chokad! Jag håller alltid upp dörren om de kommer nån i rullstol, barnvagn eller till en gammal. Men idag fick ja mig en chock över folks beteende.. Hissen till Kappahl va sönder så ja va tvungen att ge mig på trapporna me barnvagnen, efter en bit kommer de en trevlig man "springande" å frågar pm han kan hjälpa mig å tar tag i barnvagnen! Tack!! Han log å sa att ja de va läääbhe sen man bar på barnvagn :)

Väl på Kappahl blir ja prejad baklänges mellan trånga hyllor av kläder.. Fan s sur jag blev på mig själv för att jag börja backa å försökte lirka ut barnvagnen utan att riva ner alla kläder! Jag borde kallt ha stått kvar när käringen börja ge mig blickar. Skulle fråga va fan hon glodde på! Nästa gång kommer jag inte va mes!
Å sen då, att hålla upp en dörr för nån me barnvagn, nej Gud de kunde man glömma.. Till och med när jag stod o böka mig ut med vagnen skulle en Kärring tränga sig förbi mig UTAN ATT HJÄLPA mig! Folkvett? Å mitt sista exempel är bör jag skulle in till en guldsmedsbutik som hade en gamla tung dörr, JAG med barnvagn håller upp dörren åt två tjejer/kvinnor som är på väg ut, men att dom sen skulle hålla dörren åt mig så att jag skulle kunna komma in. NEJ ICKE! Alltså jag är chockad över hur jävla dåligt uppfostrade folk är! Har man inte ens tid i dagens läge att hålla upp en dörr? Nej fy., skamligt!
Jag kommer från och me nu bli värsta barnvagns ragatan :)

Idag va ja å Love ut på promenad igen och oj va skönt de är att kunna röra sig lite!
Köpte förresten en fin kofta och en fin tröja från Kappahls nya kollektion idag! Koftan blir perfekt i amnings syfte.. Shit man har ju inga kläder att amma i ju...

Nej nu ska ja slappa en stund innan jag kryper i säng. Hoppas att Love kan sova inatt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar