måndag 1 april 2013

Vilket väder!

Så hår vi in i ny månad idag. April... April förra året va en spännande månad, en månad av väntan på att ett bytt äventyr skulle starta.. Nu blir även årets April spännande, då vi har resultatet av Aprils förhoppningar och förväntningar..

Vi har ett härligt väder! Solen skiner och de är så där lagom kallt.. Sitter nere vid båthuset just nu och njuter av solens strålar! Love ligger i vagnen å sover å Jonas lagar båthuset..
Borde haft med sig lite picknick:) (vilket fick mig att komma på att jag inte tagit fram den frysta kycklingen som vi ska ha till middag..) Aj då:/

I fredags kom min pappa, bonus mamma å lillasyster på besök och Love visade sig verkligen från sin bästa sida. 100% uppmärksamhet... Ok, vi har alltså en liten famnis..!
Inatt sov han iaf riktigt bra! De va skönt.. Han vaknade en gång vid 3 och åt och somnade om ganska snabbt.. Sen vakna han vid 6 tiden och åt, hade då lite svårare att somna om.. Men de gick till slut. Han har så extremt mycket ljud för sig när han sover! Så ja har svårt att somna oh sova när jag hör hur han håller på (och han håller nog på en hel del i sömnen) men hur som helst så vaknade han väl vid halv 8 igen men idag kunde ja ta han till vår säng å mata han å så somnade han om vid min sida! Skönt att slippa stiga upp kl 7 :) så idag fick jag ligga kvar till kl 9. Guld värt! :)

Rådfrågade med dom på BB och hon sa att jag kunde utelämna dom där D-vitamin dropparna nån/några veckor till om jag ville.. Hon sa att man inte börjar me dom förrän vid 6 veckor i Sverige. Å nu har vi ju försökt men han får så tokigt i magen å de är hysteriskt skrik så nu får han va utan dom nån vecka till innan vi små börjar me dom igen..

Nå de va allt för denna gång. Börjar få dåligt batteri på telefon..
Hoppas ni haft en trevlig påsk.





6 kommentarer:

  1. Dom där dropparna verkar ge alla bebisar ont i magen!=/ undrar vad de är i dom egentligen.. och om det faktiskt är bra när den största delen får ont! Vi har hunnit ge Melvin 2 dagar.. sen fick han ju rotavaccin som slog ut hans mage och det är nu (peppar peppar) som hans mage är ok, alltså av rota blev han bra efter 1 månad .. men andra gasbesvär osv. Så vi ska börja med dropparna vid 6 månader hade vi tänkt :)

    Hoppas Love klarar av dom om några veckor.. har förstått att de ändå är viktiga. Vad har ni för sort?

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi skall ta de där vaccinet om ca 2 veckor.. känns inte allt för lockande.. Men hoppas de skall gå bra.

      Men säger nån nåt om dom där dropparna till er.. Till ossäsger dom ju att de inte är ok att ta bort dom.. Men han får dom inte nu iaf. Minns inte va dom hette som vi har provat.. (för lat för att resa mig upp nu) =)
      kram

      Radera
  2. Har också hört flera bebisar som får tokigt i magen av d-vitaminet.
    Vi har inte haft några problem, har använt Jekovit helatiden. Förstod att det kan skilja på vilken sort man ger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste gå å kika sen va vi har för droppar för vi har två olika hemma..

      Radera