fredag 5 april 2013

Ett under..

Ja de är verkligen ett under hur man är mamma "funtad"..
De är inte bara gulligull å en dans på rosor med bebis.. Vår bebis har en del ont i magen verkar de som och de har blivit en hel del skrik å tårar.. Tårar från mig me... Ibland blir de så jobbigt att lyssna på när han skriker hysteriskt och är otröstlig.. Man känner sig hjälplös, å man blir helt trött i både öron och hjärna..
Så trött att man ibland bara vill försvinna en stund.. Men sen kommer de...... De där leendet som gör att man glömmer bort allt de där jobbiga Direkt!! Och när han ler så bara smälter man direkt! Hjärtat blir fyllt av kärlek på en gång.. Finns inget som är jobbig då:) man har vara världens gulligaste unge! men de e väl tur att de är så, för de e väl de som gör att man orkar..

Nu ska vi iaf testa att ge kuplastop lite oftare och se om hans magknip blir bättre man vill ju inte se denna söta lilla gosse ha ont! Vill ju att han ska må bra..

Han växer iaf i raket fart!! Han är nu 5 veckor och väger redan 6480g!!! Min lilla bebis växer för fort! Ja vill ha han liten ett tag till :) men i och för sig.. Så här liten bli han aldrig igen.. Så ja njuter av honom :)

Idag har vi varit till Tica på lunch.. Tiina och hennes barn va oxå där.. Så roligt.. Tänk... Nu sitter vi där.. Tre tjejer och 5 ungar! :) fantastiskt!

Men nu ska ja mata min bebis å försöka få han att sova sen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar