onsdag 10 november 2010

Välkommen till vårt nya sovrum

Lite halvgryning bild, men de får duga ändå.. Så här såg alltså vårat nya sovrum ut när de va färdigt att flytta in i det. Vilken tur att Jonas är så händig, och duktig på det mesta inom byggområdet.. Nä han är duktig på de mesta faktiskt..=)

Vita garderobsdörrar och med speglar. Gör att rummet ser större ut..

Och detta är då de färdiga resultatet!! =) Ok, de är inte helt färdig än, men nästan.. Men jag är så jäkla nöjd med detta sovrum. Jag tycker att de är så fint!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De blev precis så som jag hade tänkt mig, den känsla jag hade tänkt mig. Dock blev de ju en annan färg än va som va tänkt från början.. Men den här färgen var fin..

Jag tycker att rummet är rogivande (trots lila/rosa färgade väggar) man känner ett sånt lugn när man kommer in där, det är vackert för ögat och titta på!
Och de känns romantiskt.

Rummet blev större än va vi båda trodde, vilket inte gör mig nåt=)
Jonas och jag var på stan tillsammans igår och kikade på gardiner.. Vi hade väl sett ut dessa på förhand.. Så igår köpte han dom.. Måste få någon att sy upp dom, för dom är för långa och vi har ingen symaskin..

Jag kan inte annat än säga att jag TOK ÄLSKAR detta rum!!! Jag vill va där hela tiden!! bara titta eller ligga i sängen och läsa en bok i vintermörkret.. Jag måste köpa en bok.. Eller låna.. Min vän Malin skulle låna ut en bok till mig..=)

Dessa sängbord köpte jag då vi var till Ikea sist! Samma med sänglamporna och fällen som ligger på golvet, köpte jag oxå två av..

En ny hel mysig kruka och en växt till sovrummet, en pinne med ett hjärta och en fjäril. Sen ett hjärta med texten "Mitt hjärta" Gulligt..=)

Så nu har ni sett hur vårt fantastiskt fina (enligt min åsikt) sovrum ser ut.. Lite små detaljer kvar att fixa.. Men för de krävs de nog ett Sverige besök till=) Får se när de passar.. Jonas skall till Sverige imorn.. Kanske jag kan skriva ut nån bild på va jag skulle vilja ha och skicka med lite pengar..
Nå ja.... de va de=)

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen superfint! jonas är en riktig lyckost som har dig som fixar o donar o gör så mysigt =) Själv är jag mindre bra på den fronten, johan brukar tillomed klaga lite ibland :P Kram emma

    SvaraRadera
  2. Så himla fiiiint Janni!! Bra jobbat! :)

    SvaraRadera