torsdag 11 juni 2009

Handlat lite..

Japp idag har an köpt lite mer blommor då=) Dom här blommorna påminner mig om min farmor. Dom luktar hasiendan på loön=) tänk va lite lukt kan göra.Va man kan associera (eller hur de nu stavas) på bara en doft. Jag kände denna doft när jag va till åsby. Tänkte direkt på farmor, så jag bestämde att jag ville ha lite farmors blommor. Så aven fast hon inte finns mer. Så finns hon i lukten=)

köpte flera olika färger. Dom här två tyckte jag vä lite cool färg!

Köpte ju nya krukor oxå.. Vill få de lite sommrigt på altanen..

Och här ser jag att jag glömt bort att ta bort klister lappen... oops=) Men jag tycker att de blev gasnka fint iaf. Så nu e jag nöjd när jag fått köpa min farmors blomma=)

Idag hade jag en kort dag på jobbet.. De va skönt. Slutade redan klockan ett idag... Lyx.. Då gick jag som sagt va och köpte lite blommor. Sen handlade jag mat, va till apoteket och köpte maskmedel till alla fyra djur här hemma. Fan de e så snuskigt. Sen köpte jag även en film idag.. Den skall ses ikväll bara Jonas skulle komma hem nån gång........ Hoppas den går att se. Jag brukar ju mest va för komedi och drama. Kärleks filmer You know=) Men idag blev de en action thriller...


Till filmen skall de provas att dricka lite rosé.. Skönt att koppla av lite. Är ledig en dag den här veckan och det är imorn...

Och nu har jag då bara 7 dagar kvar.... Sen SEMESTER!!!! herre gud va jag längtar!!!! nu går tiden verkligen långsamt... Vill bli ledig redan nu.. Fast i och för sig. Vart tog sommaren vägen??! Halv juni har ju regnat bort känns de som.. Så fan ta dig vädr om de inte är strålande sol till midsommar.... =)

Nu skall jag jaga rätt på min karl så att vi kan se filmen innan de blir allt för sent..
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar