tisdag 23 juni 2009

Lämnar mitt kära Åland för mitt kära Norrland i några dagar.

Idag har jag äntligen fått ha min efterlängtade picknick. Jonas jobbade så jag åkte ut med mat och dricka. Jag njöööt. Älskar så att bara få sitta ute på en filt och äta. Så lite kan göra så mycket.

Och som sagt, de verkar som att sommaren äntligen har kommit till vår holme. Gud så skönt. De har varit riktigt varmt idag. Har varit till stan idag och till tandläkaren. Är så förbannad på tandvården just nu. Dom bara luras. Men jag orkar inte skriva om de just nu....

Jonas och jag ute i det fria=) han jobbar, jag kommer med mat=)

Som sagt imorgon lämnar jag mitt kära Åland för mitt kära Norrland. Skall åka och hälsa på min farfar. De e två år sen jag va upp dit, så de är väl på tiden att man ger sig iväg. Men gud så jag kommer att längta hem. Jag har blivit så himla hemma kär! Plus att jag tycker att de är lite tråkigt att min kära inte kan komma med. Men sånt e livet.. Hoppas resan går bra imorn bara.. Men de skall vi väl hoppas på. Tror ju inte att de blir nå bloggande där i från. Farfar har knappast dator=)

Så de är han här filuren som jag kommer att sakna när jag är borta. Men visst. De kan va bra att längta efter varandra ibland. Men jag hade gärna haft honom med.

Zack och Ronja fick oxå va med ute på vår picknick... Mys....
Ja, så nu säger jag väl hej då till er som läser på några dagar. kommer väl hem på söndag eller måndag.. Får se lite hur de passar sig. Bokade ju inte hemvägen idag när jag bokade. Och jag hade inte en tanke på Ö spelen..... Shit.. Men jag hoppas jag kan komma hem på söndag igen..

Ha de bra i sommar värmen. Njut och må bra.

3 kommentarer:

  1. Ha en superbra resa till Norrland!!Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en riktigt fin resa!!

    SvaraRadera
  3. Oj vad du har skrivit sen jg var in sist. Jag sitter knappt vid datorn nuförtiden. Vi är så mycket ute. Massa fina bilder ha du lagt upp. Du och Jonas är så söta tillsammans och det är härligt att läsa att du är så kär! Mysigt.

    Jag är också så jäkla hemmakär. ´Kan man annat bli när man bor på en sådan vacker plats? och att man har en massa älsklingar här gör att man inte alls vill åka iväg någonstans!

    ha en riktigt bra tripp till Norrland!

    Kram Andréa

    SvaraRadera