torsdag 2 juli 2009

Ja då var man hemma igen då.

Ja då var man hemma igen från norrland. Jag har haft de så bra, när jag var borta. Men jag skriver senare om de. Måste få in alla bilder.
Men Igår va en rolig dag- Började dagen med att kolla på en badminton match. Sen åkte jag och Ullis till stan och köpte glass. Gott=) Sen bar de av ut till Jonas familjs stuga. Där solade vi, grabbarna badade. Jag blev en bad kruka.. Så de blev inget dopp för mig mig.. Men en annan dag blir de nog av. Sen åkte vi och kollade på en fotbollsmatch. Man måste väl kolla lite när de är Ö-spelen antar jag=)

Marie och jag låg mest på en filt under fotbollsmatchen och kollade i en av mina skvaller tidningar. Men de dög de med=) Sen satt vi nere på en brygga en stund innan vi tog båten till näst ställe..

Prata, skratta, dricka några kalla.. De va helt underbart... De är så skönt med sommar. Fan va glad jag är att jag har min semester nu!

Jonas=)

De är så fint på Åland.. De e nu man skall njuta av livet!!!!

Där sitter dom samlade.. Laddar för staden.. Så vi åkte båt till stan..

Marie fick sitta bakom ratten...


De va ganska mycket folk på stan. De är så skönt när den här ön lever upp. Jag hade en riktigt bra kvälll igår. Vi va på torget allihop och satt där och prata lyssna på musik och kände hur stämningen va på topp.. NU ÄR DET SOMMAR på RIKTIGT! Dom har ju slagtit upp ett stort "dans" tält på torget. Jäkla kul. fannie och jag stog där och dansade. Treäffade henne där. Har inte sett henne på över en vecka. Så hon och jag dansade på där inne i tältet. Sen vidare till Dinos, och sen Arken. Men jag blev inte länge på Arken denna gång.

Nej om jag skall gå ut till sole igen nu då.. Njuta lite till.. Skulle behöva till affären.. Men får se om jag orkar..

HA de bra så skriver jag om min Norrlands resa sen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar