fredag 17 juli 2009

Nu känns de som sommar igen.

Ja, nu känns de som att sommaren och värmen är tillbaka. Jag själv tycker de har varit lite dåligt med sol på min semester. Men nu har de vari fin några dagar iaf=) I onsdags var vi några stycken som tog båten och la oss på ett ställe och solade drack lite öl och skulle kolla på snipor. Bara hade de skönt helt enkelt.

Och de va så himla varmt ute. Men ändå lyckades jag inte bada! Botten va lite konstig så jag blev lite feg. Jag måste lägga av med att va en sån fegis..=)

Här står dom och väntar på sniporna. Några har redan åkte förbi..

Visst ser det lite mysigt ut!

Sen när vi skulle åka hem åkte vi i en jätte mysig liten smal "sak". ( haha jag och ord) Men när man åkte igenom så kändes de nästan som att man va utomlands, för de va så himla fint. MEN de va svårt att fånga det fina på bild=(

Men de va en fin dag ute på sjön iaf.. M och jag låg på en filt och pratade och läste lite skvaller tidningar=) min favvo hobby=) haha....

Sen åkte vi hem till oss och grillade.. Återigen blev de lite rosé och fanta.. Nu tcker jag att de är för jäkla gott. Fin sommar dricka. De här va en av dom dagarna som kändes längst på hela sommaren tyckte jag.. Dom åkte hem lite efter tio på kvällen tror jag oh jag och Jonas låg i sängen redan klockan elva. Jag kan nästan inte minnas när jag la mig så tidigt senast=) Men trevligt hade jag haft det.. Riktigt nöjd med den dagen va jag!

Torsdag då!!
Jgg och Jonas åkte in till stan på vid ett tiden kanske. Införskaffade årets Rokoff pass.. Trodde inte jag skulle köpa ett i år med de blev så iaf=) Och rockoff börjar ju idag. Får se hur många kvällar man går i år då..
sSen åt vi lunch på stan. Så mysigt när jag kan få med Jonas ut på staden lite=) HEHE och göra lite grejer om jag tycker om..
Sen va vi till alko och köte lite mer rosé vin och Corona öl.. Alltid bra att ha hemma. Fast vadå ha hemma? de där gör vi väl slut på ganska snabbt skulle jag tro=)

Sen på kvällen va vi på lite födelsedags kalas.. Trevligt de med, men mycket varmt!
Sen efetr det blev de fotbollsmatch.Flickona (vi tre) satt och kollade och pratade medans våra karlar kämpade med att göra mål=)
Så de va oxå en bra dag..

Får se va den här dagen har att erbjuda då=)

2 kommentarer:

  1. aahh..rose och corona..suget blev inte mindre nu efter din berättelse med bilder här..ska till alko senare ida är det tänkt och köpa just det, men överlever jag utan tills dess??!...mums..:-)

    SvaraRadera
  2. ja visst är de gott=)du får köra snabbt till alko bara=) haha. nu ska vi ut på stugan en sväng! Härligt..

    SvaraRadera