fredag 9 juli 2010

Torsdag


Igår va de torsdag och då fick jag äntligen träffa Carolina och hennes lilla tös på 8 veckor.. Så liten och verkligen sååååååå söt!!!! Satt och fikade på Svarta Katten med henne och lilla Ella. Kul att höra hur hennes förlossning gått till och hur livet med en liten är. Vi blev nog och sitta där riktigt länge. Hon flyttar ju tillbaka till Finland nästa vecka=( men säkert skönt för dom att komma närmare sin familj när man har ett barn.
Efter vår fika och lite skvaller om allt och inget gick jag ner på stan för att hämta ut ett fotografi. Passade då även på att fråga om ett nytt objektiv till min systemkamera! Vill verkligen ha ett till och jag hittade ett osm jag ville ha. Så nu är de bara att vänta på lönen som kommer om en vecka. För då tror jag tusan att jag skall slå till på ett nytt objektiv!!! Anmälde även intresse för en foto kurs med system kamera. Hoppas dom har den i höst för jag skulle verkligen behöva lära mig hur den funkar och jag har ju så svårt för att läsa mig till sånt.

När jag kom hem från stan for Jonas och jag ner till klipporna och badade. De va så varmt, så varmt.. i luften då! Vattnet är nog riktigt svalt och svalkande. De går att bada men man kanse inte ligger i allt för länge.. Hundarna va med och badade. Zack blir ju som en vilde, jäklar va han hoppar=) ser kul ut.

Sen på kvällen gick vi över till Jonas pappa och fick typ smörgås tårta och glass med Jordgubbar.. MUMS.. Han fyllde år.. Satt där en bra stund och drack lite vin och pratade.. Riktigt trevligt.
Så de va tordagen det=)
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar