tisdag 15 maj 2012

Hå hå...

Ja idag blev de inte mycket sömn! Vaknade kl 11 pigg som en jäkla mört. Då hade jag sovit 1 1/2 timme! Suck.. Men låg kvar i sängen till 13.30 ungefär . Va iväg till tandläkare idag då jag vet med mig att jag har hål. Ett stort hål blir en dyr historia!!! Fuck!! Och vara besöket idag och lite bilder på tänderna blev ju ca 200€:/ och den där ena tanden kommer att kosta mig över 300€ att laga sen tar fpa över och betalar resten. Tur de!! Sen fanns de nå små hål att laga och början till hål. Hon skicka mig även till tandhygienist.. Ahhhh!!!! Har aldrig varit med om de men har förstått att de inte är allt för trevligt!! Hade velat ut och springa idag. Men jag hinner inte innan jobbet kallar. Så de får va. Nya tag imorn igen..

Gråter förresten nästan blod nu! Kalla mig fåfäng eller va ni vill. Men shit va finnar jag fått!!! Antagligen av min medicin. Jag ser ut som en finnig jävla tonåring!!! Inte ens när jag va i tonåren hade jag så här mycket. Kunde gråta för att man hade 4!!!!!! Finnar förut. Nu har jag 104 i ansikte, på halsen och bröstkorgen.. Nej fy fan hur de ser ut!!!!!!! Och jag som ska på dop på torsdag! Försvinn era små äcklen som attackerar mitt ansikte:) usch!!!! Nå ja... De är som de är..
Nu måste jag bog skynda mig om jag skall hinna på jobb. Sista natten nu. De va skönt med ett avbrott i 7 nätters vaket.. För de är nog lite halv jobbigt att vaka 7 nätter.. Men men.. Bit ihop bara:)
Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. De där med finnar är ingen hit! Huj, men det kanske blir bättre snart :)
    usch varför måste allt vara så dyrt på denna holme..har förstått att vi har den dyraste tandvården i Finland.. såklart! =/

    SvaraRadera