fredag 11 januari 2013

Overkligt..

När jag ser den här bilden känns de helt overkligt att de ligger en sån liten i magen på mig! Han eller hon gör sig i och för sig påmind hela tiden med att buffa runt där inne.. Men tror ändå hjärnan har lite svårt att ta in att de faktiskt är en sån liten människa där inne...
Alla buffar känns just nu helt fantastiska.. De gör mig så lugn att veta att den rör sig och verkar må bra.. De känns ju dock lite trångt men de e inte konstigt =) 

Sitter och funderar på namn igen.. Undrar om man ångrar valet av namn nångång eller om man känner sig helt nöjd med de namn man väljer..
Som de ser ut nu så har vi ett pojknamn klart om de blir en pojke.. Visst de kan titta ut en grabb som inte alls ser ut som de namn vi tänkt oss.. Men just nu är vi på de klara med ett killnamn iaf eller de har vi nog varit länge..
Tjejnamn är de lite svårare med.. Eller jag har ett tjenamn och han har ett tjejnamn.. Sen e de bara att komma överens om ett! om de inte är så att vi hittar nåt helt annat som båda två älskar =) haha oj va de kan va svårt.. =)

Jag har tusen tankar och funderingar just nu.. Allt från namn, förlossning till om vi har köpt allt?  Vi lär ju hinna köpa mer och tankarna är inget som stressar mig.. Mer funderingar kring hur jag vill ha allt.
Förlossningen tar en del tankar.. "råkade" se ett youtube på en hemma förlossning igår.. De va inte så farligt.. Men de fick än att lite känna, bebis du kan stanna inne en stund till så att jag hinner fundera ut alternativa sätt att få ut dig =)  Typ att du bara ligger hos mig en dag =) haha.. dröm och glöm..
Jag har en tanke kring hur jag tror att jag skulle hantera förlossningen bäst.. Men den känns lite "ego" och den skulle väl enbart funka om ingen prata med mig.. Så jag tror jag måste få in mig på andra tankar.. =)
Men skall inte fundera för mycket på det heller, för man vet aldrig hur det blir så de är ingen ide att försöka planera.

Nej nu skall jag gå och göra dagens nytta.. Tvätta igen.. Tvätten tar ju aldrig slut =)




9 kommentarer:

  1. Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får ursäkta nu men jag e ju sämst på allt va teknik heter =) så va betyder de?=)

      Radera
  2. Jag förstod nog inte att det var bebisar jag hade i magen innan de var på utsidan, var så overkligt. :)
    Fin bild på dej och bebisen! Vems barn är det? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är nog lite svårt att ta in de på riktigt.. Även fast man vet att de ligger en bebis där inne... Men på nåt sätt overkligt... Och nu vill jag ju bara veta vem de är där inne =)
      Men bebisen på bilden är Leo.. min kompis Maries barn. Så liten och pluttig=)

      Radera
  3. En förlossning e svår å planera. Jag ha gått igenom 3 å ingen ha varit den andra lik :) så nu tar jag d som d kommer... fast lite lätt ångest har jag då min sista int va d behagligaste jag upplevt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nog vet jag ju det innert inne.. Jag har abar fått för mig vissa saker som jag tror skulle va lättast för mig.. Men som sagt, jag kan nog glömma de för då skulle jag inte höra om nån pratade med mig=)
      Men du vet ju lite va de hadlar om på "riktigt".... =)

      Radera
    2. under värkarna behöver man int höra nån men där emellan kanske :)

      Radera
  4. Lilla Leo :0) Snart har ni en egen liten att bara å pussa å gosa me. Kram vännen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag längtar nu! =)PIllade lite på barnvagnen ikväll.. Då längtar man ännu mer..
      Kram

      Radera