fredag 21 oktober 2011

Dubbla budsakp..

 Jag vet, jag e en sån som längtar till allt jag inte har.. Är det sommar vill jag ha vinter, på vintern vill jag ha höst och så vidare.. Så nu har jag tjatat om hur jag saknar värmen i Cypern, och får en kommentar om jul.. Va händer då? Jag slår genast upp mappen med vinter bilder och hittar dessa på vårt fina hus!! Då vill jag ha vinter och snö!! Jag vill ha massor med snö.. De är det bästa som finns! De vackraste som finns..  Världen är som inbäddad när det är snö, som en sago värld..

Jag älskar att befinna mig i den sagovärlden.. De gör mig inget att jag behöver skrapa rutor.. Lite jobbigt bara att sätta sig i en kall bil efter en jobb natt.. Men annars är de toppen. Så jag hoppas verkligen att vi får ordentligt med snö i år igen.. DÅ skulle jag bli glad.. Och för mig får de mer än gärna bli december nu!!
Nu är klockan massor och jag skall krypa ner i sängen och läsa lite i min bok innan jag somnar.. Imorn skall jag på jobb igen..Jag känner mig bättre nu, även om jag blir svettig när jag gör saker så är de nu dax för mig att jobba lite..
Sovgott mina vänner

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder på ert hus! :) Hjälp för att få lindrigare bilfärd är väl att skaffa motorvärmare/kupevärmare.. :)

    SvaraRadera
  2. Haha... tack raring, va söt du är !!
    Vilka underbara bilder - det där är verkligen drömhuset på jul - jag älskar alla lamporna och kan inte få nog av juldekorationer !!
    Tur att det bara är 2 månader kvar tills yumten kommer ;)

    SvaraRadera