tisdag 14 december 2010

Igår var de Lucia

Endå gången på året jag kan tänka mig att gå i kyrkan är på Lucia. De är lite magiskt på nåt vis. Jag va inte förra året för då jobbade jag. Men annars har jag varit i kyrkan varje år på Lucia sen min vän Mikaela var med i Ålands Lucia. När jag sitter där i kyrkan och lyssnar så ryser jag i hela kroppen.. Man känner hur hela huden blir till kyckling hud... Helt knottrig=)

Bilderna är väl inte allt för bra, grymt svårt för kameran när de va kallt och mörkt.. Men häftigt att de va snö på lucia iår. Förra året kom ju snön dagen efter lucia. Vackert med en lucia i ett snötäckt vinterlandskap.

Häst och vagn får dom åka genom stan, ett långt lucia tåg med alla möjliga människor från olika ställen. De är fint...

Men guuuuud så kallt det var. Glad för att jag hade mössa på mig.. Men fötterna höll jag på att förfrysa när jag väntade på att lucian och hennes tärnor skulle komma ut ur kyrkan. Ville ju se när dom skulle sitta i vagnen, fast jag sett dom inne i kyrkan=)

Igår va jag med Malin på stan hela dan och jagade klappar med henne.. Trevligt, sen satte vi oss ner på Choklad och drack en kaffe latte, mmm.. Gott i vinterkylan..
Träffade Fanny på stan och tur va de eftersom att hon oxå ville se lucia i kyrkan. Så sen mötte jag upp henne och så gick vi tillsammans till kyrkan och tittade...

Så nu är det verkligen inte långt kvar till Jul!!
Och jag har bara köpt 3 julkappar... hmm,. hur har jag tänkt?=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar