söndag 22 november 2009

Fy fan för alla jävla knarkar AS!

Jag bara måste berätta lite kort om vad som hände mig och min kompis i helgen. Vi var ut till Arken, dansade och hade roligt. Inget konstigt med det.. MEN... sen hände nåt.. Nåt jävla knarkar svin bestämde sig för att bestämma över våra liv. Hur då? jo antagligen genom att lägga nåt i våra drinkar. VA, jävla fitta!!
Jag är ju SÅÅÅÅ EMOT droger, för mig kan alla knarkar (speciellt efter det här) gärna ta en överdos och dö! Helvete..

Nå hur vet jag att både jag och min vän blev drogade? jo, för att när jag vaknade på morgonen hade jag en mycket olustig känsla och svaga minnen av konstigt beteende.. jag har egentligen flera timmar som är helt svarta. Jonas undra varför jag kom hem två timmar senare än va vi gick ut från Arken. På nåt vi hade vi kommit i från varandra.
I mitt huvud finns det inte att man dricker sig så jävla packad att man får sådana minnesluckor. Därför kände jag att jag ville gå och göra ett drog test. Ringde till hälsocentralen och berättade om mina misstankar. Så jag fick komma dit och lämna ett urin prov.. Jonas körde in mig, sen for vi och åt middag i stan. När vi är på väg hem ringer dom från sjukhuset.. Och mycket riktigt. Mina misstankar stämde. I huvudsak kunde hon hitta nåt som hette Buprenorfin- de är det verksamma ämnet i subotex, sen kunde de även hitta spår eller va hon sa av amfetamin samt ectasy och sen var de nåt till som jag inte minns.. Jag började gråta när hon berättade att jag blivit drogad. Fy fan vilka jävla svin! De förklarar ju verkligen varför jag inte vet var jag varit eller va jag gjort.. Hur fan kan man droga ner någon annan?! Sjuka jävla knarkar svin!

Jag tycker att de här känns för jävligt! Jag har haft hjärtklappning i två dagar pga det här, psykist är de oxå jätte jobbigt.. Många tankar. Det här känns som ett övergrepp, en våldtäkt mot själen. De här va något jag verkligen inte ville. Och nån jävligt sjuk människa har sett till att jag fått de i mig utan min vetskap. Dessa jävla människor har ju fan ingen ryggrad! Sen är dom väl så jävla sjuka i huvudet att de håller varandra om ryggen.
Jag har ju polis anmält detta, men hur stor är risken att nån åker fast? ganska liten om man är realist..

Men hur som, så känns de här väldigt tungt, jag mår illa bara av tanken att någon sett till att jag fått i mig starka och livsfarliga droger. i kombination med alkohol. Jag kunde ha dött, eller blivit våldtagen- Men tur i oturen kan jag tacka gud för att han hade en skyddande ängel vid min sida som såg till att jag faktiskt kom hem oskadd. Och att även min vän kom hem oskadd.

Nej fy fan för dessa fega knarkar svin!!! Hoppas du får igen en vacker dag ditt svin.. Karma is a bitch you know.
Nej alla dessa knarkar as kan gärna försvinna från jordens yta!

2 kommentarer:

  1. Bra skrivet Janni!! Jag är så jävla glad att vi mår så bra som vi gör!! Men jag mår fortfarande inte bra..men mykcte bättre än vad de faktiskt kunde har varit! Kraaam!!

    SvaraRadera
  2. usch och fy vad hemskt!! kan inte förstå att detta faktiskt är en verkligehet, det här är ju sånt som man "bara hör om"... man får verkligen se upp när man går ut numer, man kan ju verkligen inte lita på nån... stora kramar till dig!!

    SvaraRadera