söndag 9 december 2012

200 dagar..

I fredags var det en "stor" dag! För det första så hade liten bakats i min mage i 200 dagar!! Och det va då alltså bara 80 dagar kvar till BF (mer eller mindre)
Känslan är obeskrivlig!
Dagen "firades" med att vi äntligen va till Sveirge för att handla till liten.. Redan efter två stopp va bilen mer eller mindre full packad. Ikea va vi till först och sen babyproffsen (allt i barkarby)
Vi hade en sån himla tur att babyproffsen under 3 dagar tydligen hade 20% rabatt på allt i butiken när vi va där! Så även fast de blev dyrt så fick vi de ju lite billiagre! Och det är ju alltid trevligt...

Från Ikea fick vi med oss säng, skötbord, sängkläder, badcape, mobil att ha ovanför skötbordet, en sänghimel (kan funka som kattskydd va vår tanke) badbalja, tvättlappar, lådor att ha under skötbordet, spjälsängs skydd, en filt, sophink, babygym, madrass.. Ja de kan hända att de va mer, men de där minns jag :)

Från baby proffsen fick följande komma med:
 Maxi-cosi sett, alltså bilbarnsstol, isofix så att de bara är att klicka i stolen i bilen utan att krångla med bälte, sen en adapter till vår vagn så att vi kan sätta bilbarnstolen direkt på vagnen! Super smidigt:) Och de är nåt jag verkligen tror att jag/vi kommer att ha användning för..

- en sleepyhead delux att ha i vår säng/spjälsäng eller i soffan.
- pingu sängmobil
- pingu grej till barnvagnen
- bilbältes grej till mig
- babybjörn bärsele
- babyvakt
- nattlampa/amningslampa
- skötdyna att ha i skötväskan
- en mjuk pingu skallra
- nappflaska
- en åkpåse till vagnen
- pingu grå sängkläder
- myggnät till vagnen


Sen fick vi även hem lite kläder till liten.. Men som sagt kan jag tycka att det e svårt att handla kläder när man inte vet kön. =) Men vi fick nog med oss hem en del iaf.. Så nu skall vi väl klara oss tills vi vet va de gömmer sig inne i magen.


2 kommentarer:

  1. Hihi har ni också dille på pingu! ;) såå kul att handla allt inför bebisens ankomst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. hihi ja pingu va gulligast tyckte jag=) Men det fanns inget pingy baby gym när vi va där=/
      Men de va kul att handla även om de blev lite "galet" stor summa som skulle ut på en gång eftersom att vi lixom inte handlat nåt tidiagre =) och me en sambo som inte gillar att gå i butiker, ja en försäljare "lurar" ju på han allt "billigt" =)

      Radera