torsdag 25 oktober 2012

Årets första snö!

Ja nu faller årets första snö!! Och jag älskar det! Gud va jag älskar snö!=) och jag hade sån tur nu att min kära lilla Ullis köpte en mamma jacka till mig igår då hon va i Sverige.. TACK! För de började bli kallt med tunna jackor! Så nu för en stund sen när Jonas åkte på jobb, tog jag på mig nya jackan och ställde mig på trappen en stund och bara njöt av att se stora snöflingor falla mot marken. FInns inget som är så harmoniskt...
Jag hoppas att vi får en VIT vinter! en vinter med mycket snö, så att grenarna hänger tungt av all snö.. Jag älskar att gå i skogen när allt är täckt av snö, både mark och träd.. Då blir det som en sago värd.. Finns inge bättre=)
Men denna snö lär ju inet ligga kvar... Och de behöver den inte göra heller.. Kanske lite tidigt med snö i oktober redan =) men mot december får den mer än gärna komma med besked=)

Annars då.. Idag har jag varit till Tiina och hälsat på och Tica och hennes tvilling pojkar kom oxå dit.. Tiina bjöd på en alldeles underbart god kladdkaka med polly i.. och vanlij glass till.. Det var som en dröm! Så jäkla gott...

Och himla trevligt att träffas ihop så där mer era små gos ungar!

Men när jag kom hem sen kände jag mig himla trött.. Så trött att jag fick me mig mannen upp i sängen redan 19.40 för att lägga oss i sängen och titta på Beck.. Börja nysa som en tok, och snora.. Så nu e de väl min tur att bli förkyld igen då! Hade de på känn redan i helgen, men sen nu har de kännts bättre i några dagar.. Men nu känns de tokigt.. Så får se hur jag mår imorn när ja vaknar..

Bebis har varit himla lugn idag.. Knappt kännt av den alls... Några gånger har ja nog känt mig lite svagt.. Men nu när jag sitter vid datorn, känner jag hur den rör sig i magen och när man tittar ner så ser man på magen hur den rör sig... tack =)

Men nu skall jag nog  ta min snoriga näsa och  krypa ner i sängen igen.. Är trött och hoppas på att få sömn inatt.. Har sovit himla dåligt de sista nätterna.. Lätt väckt och blir pigg så fort jag vaknar och har svårt att somna om. Men imorn måste jag upp tidigt och ringa min läkare igen.. Bara för det lär jag väl sova gott och va as trött för att jag måste stiga upp och passa en tid..
Godnatt

1 kommentar:

  1. Har så många som är intresserade, 4 på kö som ska titta på den nu kommande dagarna men säger till om alla tackar nej :D

    Kramar!

    SvaraRadera