fredag 1 januari 2010

01.01.10=)


Jag kan knappt tro att det är sant. Jonas och jag är nu Förlovade=) PÅ självaste nyårsafton kom denna överraskning! Precis innan tolv slaget fick jag en ask i min hand=) Åhhh va jag blev glad!! Jag är så lycklig..
Vi hade ju nyårsfest här hemma, och allt va jätte trevligt. Blev en aningen nervös när när jag skulle ta på mig ringen (tänk om den inte skulle passa) Men den satt perfekt.. Vilken tur. Så ringarna kom på 01.01.10 under fyrverkerier i goda vänners sällskap.. Gud så gullig han är som har fixat det här. Återigen.. Jag är så lycklig!! De här trodde jag aldrig=)

Hinner inte skriva så mycket mer idag. Måste krypa ner i sängen och sova. Skall till pappa imorn och hälsa på en snabbis. Byta nån juklapp och så.
Men Gott Nytt År nu kära vänner.. Mitt 2010 började helt underbart!!!!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Jag är så himla glad för er skull, ni förtjänar all lycka! :)
    Jättekram!

    SvaraRadera
  2. Stora gratulationer!! Tänk att få starta ett nytt år på sådant sätt :) Önskar er allt gott och god fortsättning på det nya året!

    SvaraRadera
  3. Åh va roligt ! ett stort grattis till förlovningen ! Längtar tills det är min tur, men det verkar som om vi gör saker i en annan ordning hos oss =)

    SvaraRadera