måndag 8 mars 2010

Lite Vårkänslor.


Idag är en sån dag då jag får lite vår känslor. Solen lyser och det är plus grader ute. De känns lugnt i luften på nåt sätt. Vem vet kanske våren är på väg nu? Då skulle jag behöva ett par nya skor=) jag vet redan hurdana jag vill ha.. Ska se när jag skall köpa dom bara. De kommer att bli ett par vita skor, så dom vill jag ju inte ha när det är blött. Jag är ju inte så bra på att hålla vitt, vitt=) Men jag vill ha ett par sådana skor. Va de e för skor säger jag inte nu..=)

Har lite ont i huvudet idag, skulle vilja att det skulle släppa nu... Har även varit på brandövning idag med jobbet. Fick prova att släcka en människo stor docka som brann.. Klarade jag av galant om jag får säga det själv=) hehe. Sen fick vi släcka nån eld i nån låda. Men de va ju han som höll i kursen som styrde elden med sin lilla knapp.. Inte va de vi som släckte heller. De genomskådade jag.

Nej tusan nu har jag inte tid att sitta vid datorn mer. Skall köra lite hemma träning nu, va ju på Zumba igår med 186 andra människor. Lagom svettigt i den lokalen kan jag säga. Men det var skit kul! Nåt jag skulle vilja göra igen, men så länge får man väl köra lite hemma själv. Sen kommer min karl hem med mat. Slipper laga idag. Skönt=)

Nä mina nära och kära, njut av livet nu=)
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar