fredag 26 mars 2010

Problemet är löst=)


Haha, ja vi har ju en liten i familjen som är sjukt uppmärksamhets krävande. När man ställer sig vid bänken skriker han som bara den, han hänger i benen tills man A) antingen ger honom nåt som han kan äta B) lyfter upp honom så att han kan hänga på armen och kika på va vi gör på bänken. Han brukar bli ganska nöjd om man lyfter upp honom, men man kan ju inte arbtea så bra med en katt på ena armen och en kniv i den andra=) Så idag när Jonas och jag lagade en tidig middag, kom han på den perfekta lösningen=) haha e inte Felix gullig när han sitter i påsen?

Dock tog det ju inte så länge innan han började rörs sig för mycket och påsen brast i botten.. Men jag tror katten hade lite kul iaf=) haha. Men de är både kul och jobbigt med denna lilla katt när han hela tiden vill va med när man gör saker, han tigger mat, hänger i benen, skriker som om att han aldrig har ätit, skenar som en dåre fram och tillbaka, hoppar på den andra katten, han biter hundarna i svansen, kaxig som fan. Han vet inte bättre.. Men sen har han verkligen sina stunder då man bara tok älskar honom. Han kan va så söt och snäll ibland.. Kelig och super gosig.
Man kan lugnt säga att denna lilla herre har två personligheter. Envis som synden är han oxå.. Precis som matte och husse=)
Posted by Picasa

1 kommentar: