torsdag 17 februari 2011

LCHF middag

Ja som jag skrev förut i denna blogg så skulle jag börja med LCHF. Jag började nog men efetr ca två veckor fick jag ju en hemsk huvudvärk som inte ville ge sig och jag vet inte var den kom ifrån. De vet jag fortfarande inte och väntar på mina provsvar. Men poängen var ju den då att jag lite halft slutade med LCHF, jag körde det inte som man skulle eftersom att jag mådde så dåligt.
Men nu har jag bestämt mig för att köra på riktigt igen.. Fullt ut ett tag för att se om de gör någon skillnad på just min kropp..

Och för att fira de vill jag dela med mig av ett recept som jag tycker är super gott, och förhoppningsvis tillräckligt fett för denna LCHF diet. Min mamma har lagat de här förut tror jag, men de är inget jag har ätit ofta för att de är ganska fett. Men nu skall man ju äta fett så perfekt för jag tycker att de är jätte gott.

Baccon efter behag.
Tärnar i champinjoner efter behag ( jag har ganska mycket)
2 stomater tärnar jag upp
Lite tomat puré
Kryddor
Broccoli
Cream Fraiche

Jag steker bacconen tills de är knaprigt, i med champinjonerna och stek på en stund, sen i med de tärnade tomaterna, rör runt en stund.
I med en burk Cream Fraiche rör runt och i med kryddor efter smak och ev lite tomat puré.
Låt puttra en liten stund. Koka Broccoli till det.
Sen servera.. Super, super gott!!!

Så detta får bli min natt mat på jobbet inatt..
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Hej Janni! Oj, det där låter jättegott! Måste testa! Jag har nu själv kört denna diet sedan början av januari i år och det är så kul att hitta ny inspiration på mat man kan laga :) Annars fastnar jag ofta på att äta ost och skinka i en vecka och det kan bli lite enformigt haha. Här är annars en sida som kan inspirera lite om du, som jag, får idétorka någon dag: http://www.lchfmat.com/ . Och lycka till med dieten vännen! :) Kram -Nikky

    SvaraRadera
  2. Det där måste testas :D ! Hoppas du slipper huvudvärken det lät inget vidare :( !

    SvaraRadera